tisdag 22 september 2009

Det är längesedan

...det blev något skrivet här. Det beror inte på lathet, utan på att jag jobbar så mycket vid datorn på dagarna, att jag helst gör något annat när jag är ledig. Stickar t ex.
Det har inte blivit mycket färdigställt förutom dessa

Polly Jean var julimönster i Sticka meras sockklubb, stickade i Aracuania Ranco multi. Jätteroligt mönster, trots att det känns lite mättat med sockor så kommer det att bli fler.

I övrigt har jag startat massor av projekt, babykofta och mössa i mjölkgarn, kofta i Drops alpaca till Linn, sjal i silke och så syfestivalens . mysteriestickning. Trodde benhårt på pulsvärmare, men nu tror jag på en liten halsduk. Jag stickar i svart Regia Silk. Det blir inte några bra bilder i kvällsmörkret, så de får vänta till jag är hemma och det är dagsljus igen.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Fina strumpor. De passar väl nu när det blir höst. Jag stickade inte julistrumporna utan håller på med septemberstrumporna som också blir fina.

Eva S sa...

Ja man kan inte sitta vid datorn jämt och ska man blogga ska det ju vara lite roligt också. Inte för att man måst. Skönt i allafall att se att du finns kvar där.
Sköt om dig, lev väl och må gott