tisdag 11 december 2007

Ravelry

Jag har bjudits in på Ravelry. Ja det är ett par veckor sedan, men det tar lite tid att orientera sig där. Roligt att hitta så många bekanta där också. Själv heter jag Ullstina (!) och har inte lagt in någonting ännu. Jag är en sådan som funderar länge...

Jag har även gått med i Spring Shawl Surprise. Funderar på garn och jag tror jag vet vad jag skall använda.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej schalbytarkompis. Du ska få en schal av mig, var inte orolig den kommer från södra Sverige någon gång i slutet januari. Jag har redan fått min schal och fick då dåligt samvete för att din inte är klar, men jag hoppas den blir fin och att du kommer att tycka om den.
God Jul

Anonym sa...

Jag vill önska dig en god jul! I mellandagarna kommer det paket från mig, hann inte få det klart att skickas innan jul då veckan varit lite för hektisk. Men det kan väl vara kul att se fram emot mellandagspaket?
/hemlis

Anonym sa...

tyvärr får du vänta lite till på paketet eftersom vi pga bilkrångel blev strandsatta hos släkten en bra bit hemifrån (och därmed en bra bit ifrån ditt paket). bilen är tillfälligt fixad, men nu ska vi vidare till andra släktingar ... men paketet kommer, var så säker!
/hemlis

Anonym sa...

Vill önska dig GOTT NYTT ÅR.